Bugüne ve Geleceğe Nefes Oluyoruz!

Bugüne ve Geleceğe Nefes Oluyoruz!

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Balıkesir ilimizde ağaç ve orman sevgisi konulu "Bugüne ve Geleceğe Nefes Oluyoruz!" eTwinning Projemiz Başlıyor...

04.10.2021 768

Temmuz 2021'den itibaren Türkiye'de ve dünyada orman yangınları meydana geldi. Bu yangınlara dur diyebilmek, geçmişi, bugünü ve geleceği korumak için ülkemizin farklı illerinde sosyal sorumluluk projeleri yapılmaktadır.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Balıkesir ilimizde de ağaç ve orman sevgisi konulu eTwinning projesi yapılacaktır. Kuruculuğunu Nagihan ve Fulya öğretmenlerimizin yaptığı Proje yönetim ekibinde; Ümit Y., Asiye A., Gülşen T., Fulya K., Sabriye Ç. , Berrin K. öğretmenlerimiz yer almaktadır. Projenin ismi proje ekibi üyelerinin önerileri doğrultusunda uygulanan anket sonucu İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmeninin önerisi olan "Bugüne ve Geleceğe Nefes Oluyoruz" olarak belirlenmiştir.. Projemizin anketine katılan herkese teşekkür ediyoruz.

Projemiz her yaş kategorisi için geçerlidir. Projemiz ile ilgilenen öğretmenlerin eTwinning Live'den kurucu öğretmenlerimize ve yönetim ekibinde adı geçen öğretmenlere ulaşması rica olunur. Teşekkürler

Ormanlarımızın gün geçtikçe bilinçli veya bilinçsiz yok olduğu bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle öğrencilerimize ağaç sevgisini küçük yaşlarda verilmesi, çevre bilinci ve duyarlılığı kazandırılması için projemizi oluşturduk. Öğrencilerimize sorumluluk duygusu ve kendi tohumunu yetiştirerek sahiplenme duygusunu geliştirmeyi hedefliyoruz. Projemize her yaş grubu öğrenci katılabilir.

We live in an age where our forests are disappearing day by day, consciously or unconsciously. For this reason, we have created our project to give our students the love of trees at a young age, and to raise environmental awareness and sensitivity. We aim to develop a sense of responsibility in our students and a sense of ownership by cultivating their own seeds. Students of all ages can participate in our project.

PROJE METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

04-10-202104-10-2021